Bon estiu i bones vacances

Bon estiu i bones vacances

Enmig de l’estiu volem desitjar-vos unes bones vacances! Si  no les has fet encara, que les puguis gaudir ben aviat!

Les vacances sempre són l’al·licient enmig de la voràgine del dia a dia, de la rutina i de l’esgotament físic i mental. És el moment de parar màquines, de gaudir i de fer aquelles activitats que ens donen benestar, i que durant l’any, anem deixant de banda per la urgència del dia a dia de la vida.

 Són totalment necessàries. La feina, fins i tot quan ens agrada molt i ens dona molta satisfacció, també ens cansa i ens desgasta. Per tant, hem de reparar-nos.

Fer vacances és part de la feina. Hem de parar per poder continuar. Les vacances són imprescindibles per ser bons i bones voluntaris, voluntàries i professionals. Necessitem fer vacances per conciliar amb la vida. Carregar-nos d’energia durant les vacances ens torna més creatius i productius quan tornem a la feina. Fer vacances és la capacitat de regeneració, de fer una aturada i fer altres tipus d’activitats que durant l’any no fem.

Que sapiguem aprofitar-les bé, per quan tornem a la feina, puguem compartir les experiències que hem viscut amb els companys i companyes i crear noves energies positives que ens ajudin a tots plegats a reprendre el ritme laboral.

En nom de la Fundació desitjar-vos a tots i a totes un bon merescut descans d’estiu!

Comparteix aquest post